Ugrás a fő tartalomra

Nyertem egy könyvcsomagot

Sziasztok! Ez a bejegyzés elég különleges számomra, ugyan is, mint már sokan tudjátok a Maxim kiadó, hónapról hónapra rendez nyereményjátékot, ami abból áll, hogy vásárolnod kell legalább egy regényt a maxim kiadó kínálatából, és annak a számla/blokk sorszámával regisztrálni a facebook oldalukon, és esélyed van arra, hogy megnyerd a három könyvcsomag egyikét. Egy könyvcsomag, öt darab szabadon választott könyvből áll.

Én, már második hónapja játszom, ezen a játékon. a júniusi hónapban, azt hiszem egy darabot, a júliusi hónapban pedig 6 vagy 7 könyvet töltöttem fel , így értelem szerűen nagyobb volt rá az esély, hogy megnyerhessem.

Nagyon szépen köszönöm a Maxim kiadónak, hogy részese lehettem ennek a játéknak, és így nyerhettem öt darab könyvet. Ezzel a nyereménnyel újabb két könyvsorozatom lett teljes és két önálló kötettel is gazdagodtam.

Az alábbi könyveket választottam:
  • Melissa Landers: Elválasztva (kartonált)
  • Melissa Landers: Összefonódva (kartonált)
  • Jennifer Niven: Veled minden hely ragyogó (kemény táblás )
  • Cynthia Hand: Angyalvágy (kemény táblás)
  • Anna Banks: Nemezis (kartonált)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Jön a Reader's Surprise könyves meglepetés doboz

A Book a Sloth Club után bejelentette a Könyvmolyképző Kiadó, hogy Ők is elindítják a saját könyves meglepetés dobozukat, mégpedig Reader's Surprise néven.

Sokakban ellenszenvet kellett ez a kezdeményezés, miszerint, még ki sem élhette magát a BASC, már
is elloptam a KMK az ötletüket. Ezzel én úgy vagyok, hogy nem tudhatjuk, hogy melyik fél mióta gondolkodik ezen a kezdeményezésen, de nyilván mindenki a legrosszabbra gondol ilyenkor, éppen ezért nem nagyon szeretnék állást foglalni ebben a témában, de ha meg van a magatok véleménye, azt szívesen olvasnám.

De, térjünk vissza a lényeghez. Miután megtörtént a bejelentés a KMK egy játék keretein belül kisorsolt három darab ingyenes dobozt. Ezután semmilyen információval nem szolgáltak a kezdeményezéssel kapcsolatban.

Ám Moly.hu-n egy lelkes olvasó vette a fáradtságot, és rákérdezett a Kiadónál.

A Könyvmolyképző Kiadó, még idén november vége felé szeretné megjeleníteni az első dobozát. Amennyiben valamilyen oknál fogva nem jönne ez ös…

Már kapható! Jamie McGuire Gyönyörű Búcsúzás

Jamie McGuire: Gyönyörű búcsúzás - borító

Sziasztok! 
Úgy gondoltam, hogy felnézek a maxim oldalára, hátha fent van már, a Gyönyörű búcsúzás (Jamie McGuire) borítója. ÉS IGEN. Fent van. Annyira csodálatos és egyszerre brutális, hogy valami hihetetlen. Abban a percben fel is töltöttem a molyos profiljára.

A Gyönyörű Búcsúzás, a Maddox testvérek ötödik kötete.

Tizenegy évvel az után, hogy Abbyvel Vegasba szöktek, Travis Maddox különleges ügynök
végrehajtja a maga önkéntes ítéletét Benny Carlisin, a maffiacsalád fején. Vegas legrégebbi és legkegyetlenebb szervezett bűnözői családja most bosszúra készül. A célpont a Maddox család minden tagja.
A család tudtára jut a titok, amit Thomas és Travis egy évtizeden át őriztek, és a Maddoxok most először hasonlanak meg egymással. Bár valamennyien ismerik már a veszteség ízét, a család kibővült és a korábbinál nagyobb a kockázat. Miközben testvér testvér ellen, feleség feleség ellen foglal állást, mindannyian választás elé kerülnek: hagyják, hogy a félelem elszakítsa vagy megerősödve ke…