Ugrás a fő tartalomra

Book A Sloth - Novemberi doboz



*A képekre kattintva nagy méretben is megtekinthetitek*

Kedves Olvasók!

Magyarország –jelenleg- egyetlen működő előfizethető könyves meglepetés dobozát a Book A Sloth Club nevű cégtől tudjátok megrendelni. 

A Cég októberben egy tesztkörös dobozzal indított, aminek a tartalma részlegesen fedte a már valós doboz tartalmát. A legfőbb céljuk a tesztkörös dobozzal az volt, hogy megismertessék magukat a magyar olvasókkal és megmutathassák, hogy milyen típusú termékekre lehet számítani az elkövetkezendőkben. 

A tesztkörös doboz sokakban nagy kétségeket okozott, hogy vajon tényleg érdemes lenne-e megrendelni a teljes értékű novemberi dobozt. 

A szerencsének, illetve a BASC csapatának köszönhetően ingyen hozzájuthattam a novemberi teljes értékű dobozhoz, - amit még egyszer nagyon szeretnék megköszönni nekik- ami a mai napon (’17.11.14) meg is érkezett. 

Aki tudja, hogy miről beszélek, azok nem fognak csodálkozni, ha azt mondom, hogy nagyon vártam már ezt a dobozt. Első körben, mert még sohasem volt ilyen dobozom, másrészt a sok negatív kritika mellett én úgy éreztem, hogy sokan túlreagálják, és igazságtalanul állnak hozzá a mintadobozhoz. (Itt most nem azokról a személyekről van szó, akik korrekten elmondták, hogy min kellene javítaniuk.)

De nem is ez a fontos most, hanem hogy megmutathassam nektek, hogy mi is rejlik a novemberi dobozban és értékeljem a látottakat. Azért tartom fontosnak, hogy megosszam veletek azelőtt, hogy mindenkinek megérkezne, mert nagyon sokan vagytok, akik kíváncsiak vagytok a dobozra, de nem tudtak rendelni, illetve akik már megkapták és szeretnék tudni mások véleményét is a dobozról. 


**A DOBOZ TARTALMA ÉS ANNAK ÉRTÉKELÉSE KÖVETKEZIK**

Amikor elsőnek a kezembe kaptam a csomagot már is nagyon boldog voltam, ugyan is egy barna buborékos borítékban volt, így a címkét nem a dobozra ragasztották, és esély sem volt rá, hogy elázzon, vagy megsérüljön a doboz. Azután a kezemben foghattam az új csodás lajháros dobozomat, ami meglepően szilárd; stabil szerkezetű így tényleg nem tudnak összenyomódni a benne található termékek és a könyv.  A lajhár a tetején nagyon aranyos és tetszik, hogy egymagában van. A doboz oldalain megtalálhatóak az oldal elérhetőségei és a kis csapat neve. 

Most pedig nyissuk ki!

Mint ahogyan a minta doboznál most is egy selyempapírba bújtatták az ajándékokat, és ezt nagyon jó ötletnek találom. Mindenképpen megtartanám ezt a szokást. 

A tetején egyből a kis kártyával találkozhattunk, ami a téma nevét illetve a csomag tartalmát tartalmazta. Mint ahogyan az Owlcratenél is megszokhattuk. Ami meglepő volt, de nagyon jó lépés, az az idézet az elején, ami nem csak angolul, de magyarul is rá került. 

Tovább haladva, az első gondolat, ami magába kerített az, a „jézusom” volt. Egyszerűen már az első pillanatról magával ragadott. 

Amit a leginkább vártam az az, hogy milyen Funko POP! figurát fogok kapni. Őszintén szólva én Dobby-t szerettem volna nagyon, de végül Voldemort-ot kaptam. De, így sem voltam csalódott, hiszen ez egy Funko POP! kulcstartó!

A következő, ami szembe tűnt az, az alatta lévő gyümölcstea keverék volt. Mégpedig Erdei gyümölcsös ízben. Ennek is nagyon örültem, mert magyar termék, és nagyon szeretek minden piros gyümölcsös teát. Ami kicsit elsőre fura volt, hogy van benne mazsola. Én nem szeretem a mazsolát, csak magában, és teában amúgy sem láttam még, és fogalmam sincs, hogy milyen ízt fog neki kölcsönözni, de kíváncsian várom. 
 
Találunk még a dobozban könyvhöz illő matricát illetve könyvjelzőt, amit a mellékkelt képeken meg is tekinthettek és el is olvashattok. Ezeknek is csak örülni tudok, mert mind a kettő nagyon szép és igényes.  Még is ami leginkább megfogott a papír alapú ajándékok között, az a „Remember It’s only a game…” feliratú kártyácska aminek a hátlapján az írónő aláírása van. Ezeken kívül kaptunk még egy Alice –es képeslapot, ami szintén nagyon különleges, és egy „Moly” azaz Pallagi Virág által készített könyvjelzőt, ami azért volt nagyon a dobozba illő, mert Mi, akik imádunk olvasni, gyakran találjuk magunkat olyan helyzetben, mint amiben ez a kis lajhár látható.

 
Az ajándékok sora még nem ért véget. A következő picuri ajándék egy tisztességes csomagolást kapott, ez egy pici medál, ami hihetetlenül aranyos. Azt nem tudom még, hogy hogyan fogom tudni hasznosítani, mert tényleg nagyon picike, minden esetre, én nem tartom feleslegesnek, vagy haszontalannak. 

A következő ajándék talán a legmeglepőbb és a legszebb.  Ez egy fém könyvjelző, ami kézzel készült
Petusa által. A könyvhöz kapcsolódik, és ugyan az, az idézet található rajta, mint ami az aláírt kártyán illetve a könyv borítóján is.

Most pedig, jöhet a leges legnagyobb meglepetés, ez pedig maga a könyv. Újra elhagyta a számat az  "Istenem". Nem hallottam még a könyvről, de annyira szép kiadás hogy az valami hihetetlen. Gyönyörű a borítója, és a témája is nagyon tetszik. Nem egy vékony 2000 forintos könyvvel szúrták ki a szemünket, hanem egy tisztességes vastag csodálatos, és jó értékeléseket kapott könyvet küldtek. A polcomon egy olyan könyv sem található, amelyikben lenne könyvjelző gyárilag. Ebben van. Ez egy plusz pont. Nem elhanyagolható, hogy maga a könyv szabvány mérete nem igazán a megszokott méret. Több kemény és nem kemény fedeles könyvemmel is összevetettem és ez jóval nagyobb ilyen szabvány méretű könyveket leginkább az angol kiadásoknál figyelhetünk meg, éppen ezért, illetve a könyv stílusa, borítója miatt, azt hittem, hogy angol, de nem. Szóval ez a könyv, nem más, mint Stephanie Garber, Caraval című könyve.



Összességében, nagyon elégedett vagyok a novemberi dobozzal. Tényleg, hiába próbálnék, nem tudok belekötni semmibe sem. A magam részéről tökéletes doboz volt. Éppen ezért remélem, hogy a továbbiakban legalább ilyen jó dobozok lesznek, ugyan is ha nem lennének ilyenek, az már csalódás lenne. 

Hibát nem tudok mondani, de tippeket, hogy miket lehetne még: zsebnaptárak, bögrék, tollak, kicsi jegyzetfüzetek, szatyrok, díszek, ékszerek, további kulcstartók

 



A csapat kitett magáért! Gratulálok nekik. Én, mindenképpen rendelni fogok még tőlük.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyereményjáték

Kedves Látogatók! A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából lehetőségem van, hogy elindítsam az oldal első nyereményjátékát, ahol könyvjelző csomagokat nyerhettek. Ahhoz, hogy megnyerd a 2 csomag egyikét, az alábbi feladatok at kell elvégezned: 1.        Likeolni a Könyvmolyképző Kiadó hivatalos Facebook oldalait. a.        https://www.facebook.com/rubinpottyos/ b.       https://www.facebook.com/vorospottyos/ 2.        Követni az oldalt Instagrammon.(ha nincs, ez a lépés kihagyható) a.        https://www.instagram.com/AngelikaBookHUN/ 3 .        Kérlek, válaszolj az alábbi kérdésekre:   A válaszok nem befolyásolják a sorsolást) a.        Hány darab könyv (tankönyv nem számít) van otthon, ami a sajátod, és ebből (kb) hány darab Könyvmolyképző Kiadós? b.       Mi a kedvenc Könyvmolyképzős könyved/könyvsorozatod? 1+esély, ha meghívsz valakit! Folyamat: Több sorsolás lesz: Minden sorsolás során 2 olyan lesz, aki csomagot nyer. Csomag tartalma : 4db könyvjel

Már kapható! Jamie McGuire Gyönyörű Búcsúzás

Puha fedeles kiadás Hosszas várakozás után, most már magyarul is megvásárolható Jamie McGuire Maddox fiúinak az 5. része. Jamie Mcguire anno a Beautiful Disaster, azaz a Gyönyörű Sorscsapás című   romantikus bestsellerével robbant be a könyvpiacra. A könyv olyan sikeres lett, hogy sokáig vezette a New York Times Bestseller listát is, illetve a mai napig a második legjobb könyvnek titulálták Goodreads-en a „minden idők legjobb romantikus novellái” kategóriában.  LINK Idővel megjelent a további négy testvér története is, egy-egy önálló kötetben. A sorozat záró kötete a Beautiful Funeral, azaz magyar fordításban a Gyönyörű Búcsúzás megjelenést idén Augusztus végére ígérték, majd lett belőle szeptember, október, és végül november. A kötet tehát, a mai napon (11.16.) hivatalosan is megjelent. Már kapható az üzletekben is, nem csak a kiadónál. De, érdemes most a kiadótól vásárolni, ugyan is a 3000 Ft,-os könyvet sikerült 2100 Ft,-os darabáron beszereznem.  Kemény fedeles

Jön a Reader's Surprise könyves meglepetés doboz

A Book a Sloth Club után bejelentette a Könyvmolyképző Kiadó, hogy Ők is elindítják a saját könyves meglepetés dobozukat, mégpedig Reader's Surprise néven. Sokakban ellenszenvet kellett ez a kezdeményezés, miszerint, még ki sem élhette magát a BASC, már is elloptam a KMK az ötletüket. Ezzel én úgy vagyok, hogy nem tudhatjuk, hogy melyik fél mióta gondolkodik ezen a kezdeményezésen, de nyilván mindenki a legrosszabbra gondol ilyenkor, éppen ezért nem nagyon szeretnék állást foglalni ebben a témában, de ha meg van a magatok véleménye, azt szívesen olvasnám. De, térjünk vissza a lényeghez. Miután megtörtént a bejelentés a KMK egy játék keretein belül kisorsolt három darab ingyenes dobozt. Ezután semmilyen információval nem szolgáltak a kezdeményezéssel kapcsolatban. Ám Moly.hu-n egy lelkes olvasó vette a fáradtságot, és rákérdezett a Kiadónál. A Könyvmolyképző Kiadó, még idén november vége felé szeretné megjeleníteni az első dobozát. Amennyiben valamilyen oknál fogva nem j