Ugrás a fő tartalomra

Jön a Reader's Surprise könyves meglepetés doboz

A Book a Sloth Club után bejelentette a Könyvmolyképző Kiadó, hogy Ők is elindítják a saját könyves meglepetés dobozukat, mégpedig Reader's Surprise néven.

Sokakban ellenszenvet kellett ez a kezdeményezés, miszerint, még ki sem élhette magát a BASC, már
is elloptam a KMK az ötletüket. Ezzel én úgy vagyok, hogy nem tudhatjuk, hogy melyik fél mióta gondolkodik ezen a kezdeményezésen, de nyilván mindenki a legrosszabbra gondol ilyenkor, éppen ezért nem nagyon szeretnék állást foglalni ebben a témában, de ha meg van a magatok véleménye, azt szívesen olvasnám.

De, térjünk vissza a lényeghez. Miután megtörtént a bejelentés a KMK egy játék keretein belül kisorsolt három darab ingyenes dobozt. Ezután semmilyen információval nem szolgáltak a kezdeményezéssel kapcsolatban.

Ám Moly.hu-n egy lelkes olvasó vette a fáradtságot, és rákérdezett a Kiadónál.

A Könyvmolyképző Kiadó, még idén november vége felé szeretné megjeleníteni az első dobozát. Amennyiben valamilyen oknál fogva nem jönne ez össze, decemberben mindenképpen sort szeretnének erre keríteni.
"Gőzerővel dolgozunk a Reader's Surprise dobozunkon :)
Azt már tudjuk, hogy mely könyv kerül bele, és a meglepetések is előkészület alatt állnak. Magát a dobozt, a küllemét is most tökéletesítjük.
Ha minden jól megy, akkor már novemberben elstartol a Reader's Surprise doboz, de legkésőbb decemberben mindenképpen szeretnénk elindítani."
Előre láthatóan hasonló képen tudjuk majd rendezni a fizetést, és intézni a szállítást, mint a hagyományos könyvvásárlásoknál.
Mindenképpen lehetőség lesz Utánvételre (GLS), illetve Pick Pack Pontos átvételre is. 
"Utánvét megoldható, Pick Pack Pontos átvétel is, de utóbbinál rá kell számolni +2 napot, a GLS futárszolgálat hamarabb házhoz szállítja."
A dobozok száma, (ahogyan a BASC-nál) limitált számban lesznek elérhetőek, hogy a doboz tartalmának a mennyiségeit meg tudják rendelni. 

A Kiadó dolgozik azon is, hogyha sor kerül a rendelésre, akkor a rendszer a legkiválóbban működjön.

A dobozok áráról még nem adhatnak ki információkat, de a pontos összeget egyébként sem határozták még meg.

Jó magam nagyon várom már, hogy milyen lesz ez a doboz, mert nagyon szeretem a Kiadó minden könyvét. Viszont nagyon bizonytalan is vagyok, mert nem tudom, hogy mire számítsak. Nem láttam tőlük minta dobozt, és azt sem tudjuk még, hogy melyik külföldi előfizetői meglepetés dobozt veszik mintának. Ugyan volt erről egy kérdés, de én nem láttam, hogy született volna erről eredmény.
A legnagyobb probléma a Reader's Surprise-al, hogy tényleg nem tudunk róla semmit. Sem árban, sem tartalmilag.

Minden esetre én is tapogatóztam a kiadónál egy kicsit, de még nem érkezett válasz. IDE KATTINTVA Ti várhatjátok velem a választ!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Már kapható! Jamie McGuire Gyönyörű Búcsúzás

Jamie McGuire: Gyönyörű búcsúzás - borító

Sziasztok! 
Úgy gondoltam, hogy felnézek a maxim oldalára, hátha fent van már, a Gyönyörű búcsúzás (Jamie McGuire) borítója. ÉS IGEN. Fent van. Annyira csodálatos és egyszerre brutális, hogy valami hihetetlen. Abban a percben fel is töltöttem a molyos profiljára.

A Gyönyörű Búcsúzás, a Maddox testvérek ötödik kötete.

Tizenegy évvel az után, hogy Abbyvel Vegasba szöktek, Travis Maddox különleges ügynök
végrehajtja a maga önkéntes ítéletét Benny Carlisin, a maffiacsalád fején. Vegas legrégebbi és legkegyetlenebb szervezett bűnözői családja most bosszúra készül. A célpont a Maddox család minden tagja.
A család tudtára jut a titok, amit Thomas és Travis egy évtizeden át őriztek, és a Maddoxok most először hasonlanak meg egymással. Bár valamennyien ismerik már a veszteség ízét, a család kibővült és a korábbinál nagyobb a kockázat. Miközben testvér testvér ellen, feleség feleség ellen foglal állást, mindannyian választás elé kerülnek: hagyják, hogy a félelem elszakítsa vagy megerősödve ke…