Ugrás a fő tartalomra

Jön a Reader's Surprise könyves meglepetés doboz

A Book a Sloth Club után bejelentette a Könyvmolyképző Kiadó, hogy Ők is elindítják a saját könyves meglepetés dobozukat, mégpedig Reader's Surprise néven.

Sokakban ellenszenvet kellett ez a kezdeményezés, miszerint, még ki sem élhette magát a BASC, már
is elloptam a KMK az ötletüket. Ezzel én úgy vagyok, hogy nem tudhatjuk, hogy melyik fél mióta gondolkodik ezen a kezdeményezésen, de nyilván mindenki a legrosszabbra gondol ilyenkor, éppen ezért nem nagyon szeretnék állást foglalni ebben a témában, de ha meg van a magatok véleménye, azt szívesen olvasnám.

De, térjünk vissza a lényeghez. Miután megtörtént a bejelentés a KMK egy játék keretein belül kisorsolt három darab ingyenes dobozt. Ezután semmilyen információval nem szolgáltak a kezdeményezéssel kapcsolatban.

Ám Moly.hu-n egy lelkes olvasó vette a fáradtságot, és rákérdezett a Kiadónál.

A Könyvmolyképző Kiadó, még idén november vége felé szeretné megjeleníteni az első dobozát. Amennyiben valamilyen oknál fogva nem jönne ez össze, decemberben mindenképpen sort szeretnének erre keríteni.
"Gőzerővel dolgozunk a Reader's Surprise dobozunkon :)
Azt már tudjuk, hogy mely könyv kerül bele, és a meglepetések is előkészület alatt állnak. Magát a dobozt, a küllemét is most tökéletesítjük.
Ha minden jól megy, akkor már novemberben elstartol a Reader's Surprise doboz, de legkésőbb decemberben mindenképpen szeretnénk elindítani."
Előre láthatóan hasonló képen tudjuk majd rendezni a fizetést, és intézni a szállítást, mint a hagyományos könyvvásárlásoknál.
Mindenképpen lehetőség lesz Utánvételre (GLS), illetve Pick Pack Pontos átvételre is. 
"Utánvét megoldható, Pick Pack Pontos átvétel is, de utóbbinál rá kell számolni +2 napot, a GLS futárszolgálat hamarabb házhoz szállítja."
A dobozok száma, (ahogyan a BASC-nál) limitált számban lesznek elérhetőek, hogy a doboz tartalmának a mennyiségeit meg tudják rendelni. 

A Kiadó dolgozik azon is, hogyha sor kerül a rendelésre, akkor a rendszer a legkiválóbban működjön.

A dobozok áráról még nem adhatnak ki információkat, de a pontos összeget egyébként sem határozták még meg.

Jó magam nagyon várom már, hogy milyen lesz ez a doboz, mert nagyon szeretem a Kiadó minden könyvét. Viszont nagyon bizonytalan is vagyok, mert nem tudom, hogy mire számítsak. Nem láttam tőlük minta dobozt, és azt sem tudjuk még, hogy melyik külföldi előfizetői meglepetés dobozt veszik mintának. Ugyan volt erről egy kérdés, de én nem láttam, hogy született volna erről eredmény.
A legnagyobb probléma a Reader's Surprise-al, hogy tényleg nem tudunk róla semmit. Sem árban, sem tartalmilag.

Minden esetre én is tapogatóztam a kiadónál egy kicsit, de még nem érkezett válasz. IDE KATTINTVA Ti várhatjátok velem a választ!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Jenifer L. Armentorut - Perzselő csók - Előrendelés

Sokan ismerjük már Jennifer L. Armentrout munkásságát. A legtöbben a Luxen sorozat kapcsán, de más regényekkel is nagy sikert aratott már külföldön és hazánkban is.
A Könyvmolyképző kiadó úgy döntött, hogy újabb regényeket szeretne kiadni az írónőtől. Az egyikük már elő is rendelhető a kiadó honlapjáról.
Jennifer L. Armentrout – White Hot Kiss (azaz magyar fordításban) Perzselő csók című regénye, ami a Komor elemek első része 2017. december 01-én fog megjelenni.
A Kiadó pár napja közzétette a hivatalos magyar borítóját a könyvnek.  Nagyon örülök, hogy nem változtattak az eredeti borítón, mivel az csodálatos, és szenvedélyes és a címhez illően perzselő. Egyszerűen imádom. Tetszik, hogy az eredeti címet is meghagyták kiemelkedően a borítón, mint ahogyan a Wait for you, Trust in me illetve Be with me és a Luxen esetében.
A történet egyáltalán nem egy szokványos szerelmi sztori. Armentroutnak ismét sikerült egy különleges témát választania. Kíváncsi vagyok, hogy az olvasása után milyen él…

Book A Sloth - Novemberi doboz