Ugrás a fő tartalomra

Már kapható! Jamie McGuire Gyönyörű BúcsúzásPuha fedeles kiadás
Hosszas várakozás után, most már magyarul is megvásárolható Jamie McGuire Maddox fiúinak az 5. része.

Jamie Mcguire anno a Beautiful Disaster, azaz a Gyönyörű Sorscsapás című  romantikus bestsellerével robbant be a könyvpiacra. A könyv olyan sikeres lett, hogy sokáig vezette a New York Times Bestseller listát is, illetve a mai napig a második legjobb könyvnek titulálták Goodreads-en a „minden idők legjobb romantikus novellái” kategóriában.  LINK

Idővel megjelent a további négy testvér története is, egy-egy önálló kötetben. A sorozat záró kötete a Beautiful Funeral, azaz magyar fordításban a Gyönyörű Búcsúzás megjelenést idén Augusztus végére ígérték, majd lett belőle szeptember, október, és végül november. A kötet tehát, a mai napon (11.16.) hivatalosan is megjelent. Már kapható az üzletekben is, nem csak a kiadónál. De, érdemes most a kiadótól vásárolni, ugyan is a 3000 Ft,-os könyvet sikerült 2100 Ft,-os darabáron beszereznem. 
Kemény fedeles kiadás

Amikor a borítót leleplezte a kiadó, az egyik szemem sírt, a másik nevetett. Valahogy egyáltalán nem
illet a sorba, nekem még is tetszett. De ott volt az a probléma is, hogy nagyon komor hangulatú. Végül a puha fedeles kiadás borítóját megváltoztatták, Ami nekem tetszik, bár még nem tudom, hogy magához a történethez mennyire fog passzolni. Soha nem j
utott volna eszembe hasonló borító ehhez a kötethez. Illetve ezzel a kiadással még inkább kilóg a sorból. Ez kicsit érezteti is, hogy ez már nem egy Maddox fiú új kötete, egy újabb Love story, hanem ez már mindanyóijukról szól. 

Nem tudom, hogy mit gondoljak még a borítóról, illetve a belső
Eredeti borító
borítóról. Ha nagyon akarom, akkor saját magamnak le spoilerezhetném ezek alapján, hogy kit fogunk elveszíteni a történetben, vagy pedig kihez fog kapcsolódni. De lehet, hogy a tervező nem is olvasta el a könyvet, és csak én látok bele sokat. Minden esetre hamarosan kiderül, hogy mit rejt a könyv. 

Egy biztos. Nem lesz hiány sírásban.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Jenifer L. Armentorut - Perzselő csók - Előrendelés

Sokan ismerjük már Jennifer L. Armentrout munkásságát. A legtöbben a Luxen sorozat kapcsán, de más regényekkel is nagy sikert aratott már külföldön és hazánkban is.
A Könyvmolyképző kiadó úgy döntött, hogy újabb regényeket szeretne kiadni az írónőtől. Az egyikük már elő is rendelhető a kiadó honlapjáról.
Jennifer L. Armentrout – White Hot Kiss (azaz magyar fordításban) Perzselő csók című regénye, ami a Komor elemek első része 2017. december 01-én fog megjelenni.
A Kiadó pár napja közzétette a hivatalos magyar borítóját a könyvnek.  Nagyon örülök, hogy nem változtattak az eredeti borítón, mivel az csodálatos, és szenvedélyes és a címhez illően perzselő. Egyszerűen imádom. Tetszik, hogy az eredeti címet is meghagyták kiemelkedően a borítón, mint ahogyan a Wait for you, Trust in me illetve Be with me és a Luxen esetében.
A történet egyáltalán nem egy szokványos szerelmi sztori. Armentroutnak ismét sikerült egy különleges témát választania. Kíváncsi vagyok, hogy az olvasása után milyen él…

Jön a Reader's Surprise könyves meglepetés doboz

A Book a Sloth Club után bejelentette a Könyvmolyképző Kiadó, hogy Ők is elindítják a saját könyves meglepetés dobozukat, mégpedig Reader's Surprise néven.

Sokakban ellenszenvet kellett ez a kezdeményezés, miszerint, még ki sem élhette magát a BASC, már
is elloptam a KMK az ötletüket. Ezzel én úgy vagyok, hogy nem tudhatjuk, hogy melyik fél mióta gondolkodik ezen a kezdeményezésen, de nyilván mindenki a legrosszabbra gondol ilyenkor, éppen ezért nem nagyon szeretnék állást foglalni ebben a témában, de ha meg van a magatok véleménye, azt szívesen olvasnám.

De, térjünk vissza a lényeghez. Miután megtörtént a bejelentés a KMK egy játék keretein belül kisorsolt három darab ingyenes dobozt. Ezután semmilyen információval nem szolgáltak a kezdeményezéssel kapcsolatban.

Ám Moly.hu-n egy lelkes olvasó vette a fáradtságot, és rákérdezett a Kiadónál.

A Könyvmolyképző Kiadó, még idén november vége felé szeretné megjeleníteni az első dobozát. Amennyiben valamilyen oknál fogva nem jönne ez ös…

Book A Sloth - Novemberi doboz