Ugrás a fő tartalomra

Már kapható! Jamie McGuire Gyönyörű BúcsúzásPuha fedeles kiadás
Hosszas várakozás után, most már magyarul is megvásárolható Jamie McGuire Maddox fiúinak az 5. része.

Jamie Mcguire anno a Beautiful Disaster, azaz a Gyönyörű Sorscsapás című  romantikus bestsellerével robbant be a könyvpiacra. A könyv olyan sikeres lett, hogy sokáig vezette a New York Times Bestseller listát is, illetve a mai napig a második legjobb könyvnek titulálták Goodreads-en a „minden idők legjobb romantikus novellái” kategóriában.  LINK

Idővel megjelent a további négy testvér története is, egy-egy önálló kötetben. A sorozat záró kötete a Beautiful Funeral, azaz magyar fordításban a Gyönyörű Búcsúzás megjelenést idén Augusztus végére ígérték, majd lett belőle szeptember, október, és végül november. A kötet tehát, a mai napon (11.16.) hivatalosan is megjelent. Már kapható az üzletekben is, nem csak a kiadónál. De, érdemes most a kiadótól vásárolni, ugyan is a 3000 Ft,-os könyvet sikerült 2100 Ft,-os darabáron beszereznem. 
Kemény fedeles kiadás

Amikor a borítót leleplezte a kiadó, az egyik szemem sírt, a másik nevetett. Valahogy egyáltalán nem
illet a sorba, nekem még is tetszett. De ott volt az a probléma is, hogy nagyon komor hangulatú. Végül a puha fedeles kiadás borítóját megváltoztatták, Ami nekem tetszik, bár még nem tudom, hogy magához a történethez mennyire fog passzolni. Soha nem j
utott volna eszembe hasonló borító ehhez a kötethez. Illetve ezzel a kiadással még inkább kilóg a sorból. Ez kicsit érezteti is, hogy ez már nem egy Maddox fiú új kötete, egy újabb Love story, hanem ez már mindanyóijukról szól. 

Nem tudom, hogy mit gondoljak még a borítóról, illetve a belső
Eredeti borító
borítóról. Ha nagyon akarom, akkor saját magamnak le spoilerezhetném ezek alapján, hogy kit fogunk elveszíteni a történetben, vagy pedig kihez fog kapcsolódni. De lehet, hogy a tervező nem is olvasta el a könyvet, és csak én látok bele sokat. Minden esetre hamarosan kiderül, hogy mit rejt a könyv. 

Egy biztos. Nem lesz hiány sírásban.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Book A Sloth - Novemberi doboz

Jamie McGuire: Gyönyörű búcsúzás - borító

Sziasztok! 
Úgy gondoltam, hogy felnézek a maxim oldalára, hátha fent van már, a Gyönyörű búcsúzás (Jamie McGuire) borítója. ÉS IGEN. Fent van. Annyira csodálatos és egyszerre brutális, hogy valami hihetetlen. Abban a percben fel is töltöttem a molyos profiljára.

A Gyönyörű Búcsúzás, a Maddox testvérek ötödik kötete.

Tizenegy évvel az után, hogy Abbyvel Vegasba szöktek, Travis Maddox különleges ügynök
végrehajtja a maga önkéntes ítéletét Benny Carlisin, a maffiacsalád fején. Vegas legrégebbi és legkegyetlenebb szervezett bűnözői családja most bosszúra készül. A célpont a Maddox család minden tagja.
A család tudtára jut a titok, amit Thomas és Travis egy évtizeden át őriztek, és a Maddoxok most először hasonlanak meg egymással. Bár valamennyien ismerik már a veszteség ízét, a család kibővült és a korábbinál nagyobb a kockázat. Miközben testvér testvér ellen, feleség feleség ellen foglal állást, mindannyian választás elé kerülnek: hagyják, hogy a félelem elszakítsa vagy megerősödve ke…

Jenifer L. Armentorut - Perzselő csók - Előrendelés

Sokan ismerjük már Jennifer L. Armentrout munkásságát. A legtöbben a Luxen sorozat kapcsán, de más regényekkel is nagy sikert aratott már külföldön és hazánkban is.
A Könyvmolyképző kiadó úgy döntött, hogy újabb regényeket szeretne kiadni az írónőtől. Az egyikük már elő is rendelhető a kiadó honlapjáról.
Jennifer L. Armentrout – White Hot Kiss (azaz magyar fordításban) Perzselő csók című regénye, ami a Komor elemek első része 2017. december 01-én fog megjelenni.
A Kiadó pár napja közzétette a hivatalos magyar borítóját a könyvnek.  Nagyon örülök, hogy nem változtattak az eredeti borítón, mivel az csodálatos, és szenvedélyes és a címhez illően perzselő. Egyszerűen imádom. Tetszik, hogy az eredeti címet is meghagyták kiemelkedően a borítón, mint ahogyan a Wait for you, Trust in me illetve Be with me és a Luxen esetében.
A történet egyáltalán nem egy szokványos szerelmi sztori. Armentroutnak ismét sikerült egy különleges témát választania. Kíváncsi vagyok, hogy az olvasása után milyen él…