Ugrás a fő tartalomra

Nyertem egy könyvcsomagot

Sziasztok! Ez a bejegyzés elég különleges számomra, ugyan is, mint már sokan tudjátok a Maxim kiadó, hónapról hónapra rendez nyereményjátékot, ami abból áll, hogy vásárolnod kell legalább egy regényt a maxim kiadó kínálatából, és annak a számla/blokk sorszámával regisztrálni a facebook oldalukon, és esélyed van arra, hogy megnyerd a három könyvcsomag egyikét. Egy könyvcsomag, öt darab szabadon választott könyvből áll.

Én, már második hónapja játszom, ezen a játékon. a júniusi hónapban, azt hiszem egy darabot, a júliusi hónapban pedig 6 vagy 7 könyvet töltöttem fel , így értelem szerűen nagyobb volt rá az esély, hogy megnyerhessem.

Nagyon szépen köszönöm a Maxim kiadónak, hogy részese lehettem ennek a játéknak, és így nyerhettem öt darab könyvet. Ezzel a nyereménnyel újabb két könyvsorozatom lett teljes és két önálló kötettel is gazdagodtam.

Az alábbi könyveket választottam:
  • Melissa Landers: Elválasztva (kartonált)
  • Melissa Landers: Összefonódva (kartonált)
  • Jennifer Niven: Veled minden hely ragyogó (kemény táblás )
  • Cynthia Hand: Angyalvágy (kemény táblás)
  • Anna Banks: Nemezis (kartonált)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Jenifer L. Armentorut - Perzselő csók - Előrendelés

Sokan ismerjük már Jennifer L. Armentrout munkásságát. A legtöbben a Luxen sorozat kapcsán, de más regényekkel is nagy sikert aratott már külföldön és hazánkban is.
A Könyvmolyképző kiadó úgy döntött, hogy újabb regényeket szeretne kiadni az írónőtől. Az egyikük már elő is rendelhető a kiadó honlapjáról.
Jennifer L. Armentrout – White Hot Kiss (azaz magyar fordításban) Perzselő csók című regénye, ami a Komor elemek első része 2017. december 01-én fog megjelenni.
A Kiadó pár napja közzétette a hivatalos magyar borítóját a könyvnek.  Nagyon örülök, hogy nem változtattak az eredeti borítón, mivel az csodálatos, és szenvedélyes és a címhez illően perzselő. Egyszerűen imádom. Tetszik, hogy az eredeti címet is meghagyták kiemelkedően a borítón, mint ahogyan a Wait for you, Trust in me illetve Be with me és a Luxen esetében.
A történet egyáltalán nem egy szokványos szerelmi sztori. Armentroutnak ismét sikerült egy különleges témát választania. Kíváncsi vagyok, hogy az olvasása után milyen él…

Jön a Reader's Surprise könyves meglepetés doboz

A Book a Sloth Club után bejelentette a Könyvmolyképző Kiadó, hogy Ők is elindítják a saját könyves meglepetés dobozukat, mégpedig Reader's Surprise néven.

Sokakban ellenszenvet kellett ez a kezdeményezés, miszerint, még ki sem élhette magát a BASC, már
is elloptam a KMK az ötletüket. Ezzel én úgy vagyok, hogy nem tudhatjuk, hogy melyik fél mióta gondolkodik ezen a kezdeményezésen, de nyilván mindenki a legrosszabbra gondol ilyenkor, éppen ezért nem nagyon szeretnék állást foglalni ebben a témában, de ha meg van a magatok véleménye, azt szívesen olvasnám.

De, térjünk vissza a lényeghez. Miután megtörtént a bejelentés a KMK egy játék keretein belül kisorsolt három darab ingyenes dobozt. Ezután semmilyen információval nem szolgáltak a kezdeményezéssel kapcsolatban.

Ám Moly.hu-n egy lelkes olvasó vette a fáradtságot, és rákérdezett a Kiadónál.

A Könyvmolyképző Kiadó, még idén november vége felé szeretné megjeleníteni az első dobozát. Amennyiben valamilyen oknál fogva nem jönne ez ös…

Book A Sloth - Novemberi doboz