Ugrás a fő tartalomra

Nyertem egy könyvcsomagot

Sziasztok! Ez a bejegyzés elég különleges számomra, ugyan is, mint már sokan tudjátok a Maxim kiadó, hónapról hónapra rendez nyereményjátékot, ami abból áll, hogy vásárolnod kell legalább egy regényt a maxim kiadó kínálatából, és annak a számla/blokk sorszámával regisztrálni a facebook oldalukon, és esélyed van arra, hogy megnyerd a három könyvcsomag egyikét. Egy könyvcsomag, öt darab szabadon választott könyvből áll.

Én, már második hónapja játszom, ezen a játékon. a júniusi hónapban, azt hiszem egy darabot, a júliusi hónapban pedig 6 vagy 7 könyvet töltöttem fel , így értelem szerűen nagyobb volt rá az esély, hogy megnyerhessem.

Nagyon szépen köszönöm a Maxim kiadónak, hogy részese lehettem ennek a játéknak, és így nyerhettem öt darab könyvet. Ezzel a nyereménnyel újabb két könyvsorozatom lett teljes és két önálló kötettel is gazdagodtam.

Az alábbi könyveket választottam:
  • Melissa Landers: Elválasztva (kartonált)
  • Melissa Landers: Összefonódva (kartonált)
  • Jennifer Niven: Veled minden hely ragyogó (kemény táblás )
  • Cynthia Hand: Angyalvágy (kemény táblás)
  • Anna Banks: Nemezis (kartonált)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Book A Sloth - Novemberi doboz

Jamie McGuire: Gyönyörű búcsúzás - borító

Sziasztok! 
Úgy gondoltam, hogy felnézek a maxim oldalára, hátha fent van már, a Gyönyörű búcsúzás (Jamie McGuire) borítója. ÉS IGEN. Fent van. Annyira csodálatos és egyszerre brutális, hogy valami hihetetlen. Abban a percben fel is töltöttem a molyos profiljára.

A Gyönyörű Búcsúzás, a Maddox testvérek ötödik kötete.

Tizenegy évvel az után, hogy Abbyvel Vegasba szöktek, Travis Maddox különleges ügynök
végrehajtja a maga önkéntes ítéletét Benny Carlisin, a maffiacsalád fején. Vegas legrégebbi és legkegyetlenebb szervezett bűnözői családja most bosszúra készül. A célpont a Maddox család minden tagja.
A család tudtára jut a titok, amit Thomas és Travis egy évtizeden át őriztek, és a Maddoxok most először hasonlanak meg egymással. Bár valamennyien ismerik már a veszteség ízét, a család kibővült és a korábbinál nagyobb a kockázat. Miközben testvér testvér ellen, feleség feleség ellen foglal állást, mindannyian választás elé kerülnek: hagyják, hogy a félelem elszakítsa vagy megerősödve ke…

Jenifer L. Armentorut - Perzselő csók - Előrendelés

Sokan ismerjük már Jennifer L. Armentrout munkásságát. A legtöbben a Luxen sorozat kapcsán, de más regényekkel is nagy sikert aratott már külföldön és hazánkban is.
A Könyvmolyképző kiadó úgy döntött, hogy újabb regényeket szeretne kiadni az írónőtől. Az egyikük már elő is rendelhető a kiadó honlapjáról.
Jennifer L. Armentrout – White Hot Kiss (azaz magyar fordításban) Perzselő csók című regénye, ami a Komor elemek első része 2017. december 01-én fog megjelenni.
A Kiadó pár napja közzétette a hivatalos magyar borítóját a könyvnek.  Nagyon örülök, hogy nem változtattak az eredeti borítón, mivel az csodálatos, és szenvedélyes és a címhez illően perzselő. Egyszerűen imádom. Tetszik, hogy az eredeti címet is meghagyták kiemelkedően a borítón, mint ahogyan a Wait for you, Trust in me illetve Be with me és a Luxen esetében.
A történet egyáltalán nem egy szokványos szerelmi sztori. Armentroutnak ismét sikerült egy különleges témát választania. Kíváncsi vagyok, hogy az olvasása után milyen él…