Ugrás a fő tartalomra

1. forduló nyerteseiSziasztok!

Kihúztam a három szerencsést – igen hármat, mivel az előző körben is hármat húztam, így úgy láttam helyesnek, ha most is három lesz-, akik megnyerték az egy-egy könyvjelző csomag egyikét.

Nyeremény: 4db KMK Rubin pöttyös könyvjelző + 1 kiadóhoz nem köthető könyvjelző. 

Nyertesek:
·         Dávid Csilla
F    Fehér Judit
·         guttyan.evi

A nyertesekkel fel fogom venni a kapcsolatot még ma!

Köszönöm, hogy ilyen sokan jelentkeztetek, de ne aggódjatok, aki nem nyert az, a 10-15-e között zajló nyereményjátékon újra esélyes lesz! Jelentkezni nem szükséges, ha már az első fordulóban részt vettél. 


A második fordulóra tehát 2017.09.10-től, 2017.09.15-ig ,17:00-ig lehet jelentkezni.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyereményjáték

Book A Sloth - Novemberi doboz

Jamie McGuire: Gyönyörű búcsúzás - borító

Sziasztok! 
Úgy gondoltam, hogy felnézek a maxim oldalára, hátha fent van már, a Gyönyörű búcsúzás (Jamie McGuire) borítója. ÉS IGEN. Fent van. Annyira csodálatos és egyszerre brutális, hogy valami hihetetlen. Abban a percben fel is töltöttem a molyos profiljára.

A Gyönyörű Búcsúzás, a Maddox testvérek ötödik kötete.

Tizenegy évvel az után, hogy Abbyvel Vegasba szöktek, Travis Maddox különleges ügynök
végrehajtja a maga önkéntes ítéletét Benny Carlisin, a maffiacsalád fején. Vegas legrégebbi és legkegyetlenebb szervezett bűnözői családja most bosszúra készül. A célpont a Maddox család minden tagja.
A család tudtára jut a titok, amit Thomas és Travis egy évtizeden át őriztek, és a Maddoxok most először hasonlanak meg egymással. Bár valamennyien ismerik már a veszteség ízét, a család kibővült és a korábbinál nagyobb a kockázat. Miközben testvér testvér ellen, feleség feleség ellen foglal állást, mindannyian választás elé kerülnek: hagyják, hogy a félelem elszakítsa vagy megerősödve ke…