Ugrás a fő tartalomra

Golden csomag


A Könyvmolyképző kiadó időről-időre kedveskedik valamivel az olvasóinak. Legyenek azok könyvolcsósító kuponok, csokoládé, vagy ajándékkönyv. Mi mindet nagyon szeretjük.

A Kiadó legújabb meglepetése, hogy most minden rendelésed mellé nemcsak, hogy egy csokoládét kapsz, de egy Golden csomagot is. Teljesen ingyen!

Mit is tartalmaz egy Golnden csomag?
  • ·         Egy darab véletlenszerűen kisorsolt Arany pöttyös könyvet.
  • ·         Kettő darab csodálatos könyvjelzőt.
  • ·         Valamint egy levelet is találsz majd a dobozodban.

Hogyan tudsz te is hozzá jutni?
  • ·         Az első lépés a kupon kód igénylés, amit az alábbi linken tudsz megtenni: https://konyvmolykepzo.hu/aranypottyos
  • ·         Rendelj legalább egy darab könyvet a kiadó kínálatából. Legyen ez bármilyen kategóriájú.
  • ·         A rendelés véglegesítése előtt töltsd fel a kapott kuponkódot és már kész is. 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyereményjáték

Book A Sloth - Novemberi doboz

Jamie McGuire: Gyönyörű búcsúzás - borító

Sziasztok! 
Úgy gondoltam, hogy felnézek a maxim oldalára, hátha fent van már, a Gyönyörű búcsúzás (Jamie McGuire) borítója. ÉS IGEN. Fent van. Annyira csodálatos és egyszerre brutális, hogy valami hihetetlen. Abban a percben fel is töltöttem a molyos profiljára.

A Gyönyörű Búcsúzás, a Maddox testvérek ötödik kötete.

Tizenegy évvel az után, hogy Abbyvel Vegasba szöktek, Travis Maddox különleges ügynök
végrehajtja a maga önkéntes ítéletét Benny Carlisin, a maffiacsalád fején. Vegas legrégebbi és legkegyetlenebb szervezett bűnözői családja most bosszúra készül. A célpont a Maddox család minden tagja.
A család tudtára jut a titok, amit Thomas és Travis egy évtizeden át őriztek, és a Maddoxok most először hasonlanak meg egymással. Bár valamennyien ismerik már a veszteség ízét, a család kibővült és a korábbinál nagyobb a kockázat. Miközben testvér testvér ellen, feleség feleség ellen foglal állást, mindannyian választás elé kerülnek: hagyják, hogy a félelem elszakítsa vagy megerősödve ke…